VIS SPECIALIST PASEL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1399 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vis Specialist Pasel. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 23:10 Voor alle extra kosten erg teleurgesteld, grote saus besteld en dan geven ze een kleine portie waardoor er veel te weinig saus was. Kibbeling niet krokant, leek oud..
14 jun 2024 om 19:10 De vis was top. Alleen dat het bezorgen (en administratiekosten) meer dan 5 euro kostten zal me weerhouden om het de volgende keer via thuisbezorgd te doen.
12 jun 2024 om 17:01 Lekker !!!! bekje... en friet.
10 jun 2024 om 15:34 Teleurstellend, patat aan de koude kant het deeg van de gamba's sompig en bij sommigen niet meer aanwezig. De bezorger gaf het bestelde af en liep erg snel weer weg, zo snel dat ik geen fooi kon geven en ik snap nu waarom
7 jun 2024 om 18:33 Het was weer heerlijk.
1 jun 2024 om 20:28 De bestelling ging super. Het lukte niet om het adres aan te passen bij opmerkingen maar na een belletje met Pasel is het helemaal goed gekomen. Super tevreden! Voor 12.30 uur afgesproken en het eten was er om 12.30 uur. Top!
25 mei 2024 om 20:33 Besteld voor 12.15, kwam ook echt om 12.15 binnen, mooie stukken kabeljauw kibbeling en goed warm
25 mei 2024 om 19:54 De tijd had ik aangegeven 16.30 kwam eerder dan ik had doorgegeven 15.45 niet oké!!
24 mei 2024 om 21:25 Het was weer heerlijk
19 mei 2024 om 13:52 Smaakte goed.
18 mei 2024 om 20:11 De vis was koud. En erg hard gebakķen, hierdoor minder smakelijk.
18 mei 2024 om 15:17 Was er snel, vriendelijke bezorger. Maar de kibbeling was erg slecht.